EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

Alimentare

Buncare primare de incarcare

Pot fi alimentate direct cu camion sau volă , pot fi dotate cu rabatare hidraulică. Sunt destinate pentru separarea grosieră a materialelor de dimensiuni mari care datorită dimensiunilor nu pot fi trimise la urmatoarea fază de prelucrare. Realizate pe diferite capacităţi pot fi imbinate la orice tip de alimentator.

Benzi Transportoare

Sunt în special indicate pentru transportul de materiale varsate în general. Caracteristicile principale care recomandă utilizarea acestui mijloc de transport sunt în principal economicitatea de exerciţiu, durata lungă şi întreţinerea minimă solicitată. Societatea OMIG este în măsură să realizeze benzi specifice în functie de utilizarea la care vor fi destinate, alegând de fiecare dată componetele cele mai adecvate cum de altfel şi tipul de structură portantă, garantând execuţii tehnice de avangardă.

Alimentatoare volumetrice
cu banda

Sunt în special indicate pentru a permite extragerea de material din interiorul Buncarilor primare. Garantează o alimentare constantă şi regulată de material natural sau concasat, de dimensiuni medii-mici chiar şi în prezenţă de procente de fineţe ridicată.

Alimentatoare cu caseta

Sunt în special indicate pentru a permite extracţia de agregate din interiorul buncărelor primare, de material tout-venant, argiloase, nămoloase, uşor alunecoase. Sunt maşini sigure, studiate şi realizate pentru a opera în serviciu continuu şi cu maximă siguranţă chiar şi în conditii mai grele. Sunt realizate îndiferite marimi fiecare cu flanşa pătrată sau rectangulară.

Alimentatoare vibrante Grizzly

Sunt în special indicate pentru alimentarea omogenă şi constantă a concasoarelor sau morilor primare de material tout-venant fluide. Primul plan primeşte material de la inaltime reducând loviturile; următorul plan, alcătuit din bare de oţel antiuzură, cu ochiuri definite are funcţia de a efectua o selecţie grosieră a materialului trimis la următoarea fază de concasare.

Alimentatoare vibrante

Sunt în special indicate pentru extracţia de materiale cu conţinut scăzut de argilă şi pământ sau oricum cu un bun grad de fluiditate garantând întotdeauna o continuitate de extracţie şi o capacitate constantă. Sunt maşini sigure, studiate şi realizate pentru a opera în serviciu continuu şi cu maximă siguranţă chiar şi în conditii mai grele.

Alimentatoare cu placi APS

Sunt în special indicate în extracţia din buncăre primare de materiale cu greutăti şi dimensiuni mari şi în prezenţa de argilă sau pământ sau oricum cu un scăzut grad de fluiditate, fiind în special indicate pentru alimentarea de concasoare primare cu fălci sau cu impact şi garantează o alimentare constantă şi regulată.