EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

DE LA PROIECT LA INSTALARE LA CHEIE

DE LA PROIECT LA INSTALARE LA CHEIE​

De peste 40 de ani, OMIG ITALIA este un punct de referință în domeniu de prelucrare a agregatelor și în sectoarele de concasare, sortare, transport și depozitare

Statii de Sortare si concasare agregate

Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor în domeniul carierelor, minelor și reciclării, astăzi este capabilă să abordeze orice problemă legată de tratarea celor mai variate materiale.

OMIG urmărește clientul încă de la primele etape ale studiului de fezabilitate, în timpul proiectării, construcției și instalării. De fapt, compania colaboreaza cu un departament tehnic capabil sa proiecteze si sa studieze cele mai bune solutii pentru a satisface fiecare necesitate a clientului.

Colaboratorii Omig sunt dotati cu utilaje de ultima generatie, spatii mari si personal calificat si flexibil care garanteaza satisfactia maxima a clientilor. Departamentul tehnic este capabil să dezvolte soluții de ultimă generație și, datorită utilizării software-ului de ultimă generație, însoțește clientul în diferitele etape ale proiectului, de la studiul de fezabilitate până la implementarea finală.

De-a lungul anilor, OMIG a devenit sinonim cu fiabilitatea și competența în proiectarea, construcția și asamblarea mașinilor și sistemelor pentru concasare si sortare agregate. In Romania, compania a fost înființată în anul 2002 și, a devenit în scurt timp un punct de referință pentru companiile din sectorul carierelor.

OMIG produce cele mai calitative concasoare fixe care asigura un raport cost / tona foarte bun si o calitate (Poliedricitate) a materialului excelenta. Posesorii a echipamentelor OMIG dispun de un serviciu after market 24/7 pentru orice problema care poate aparea. Piese consumabile (Ciocane blindaje etc) sunt disponibile si livrate intru-un timp foarte scurt.

CONCASOARE

Concasoare primare cu falci FP-P, Concasoare granulatoare cu falci FG-G, Concasoare cu impact MPU, Concasoare reversibile secundare MR-MRS, Concasoare reversibile Tertiare MRT. Toate solutiile noastre garanteaza performanta si calitate in domeniul concasarii.

STATII DE SORTARE SI CONCASARE AGREGATE

Compania OMIG este specializată în proiectarea şi realizarea de statii de sortare si concasare agregate, de orice tip, livrate “la cheie”. La cerere se pot executa modificari si modernizari la statii existente.

GRUPURI CICLONARE NISIP

Aceste echipamente au capacitatea de recuperare a particulelor extrem de mici, a nisipului pana la 65 de microni si o excelenta evacuare de parte levigabila prezenta in nisip. Dimensiunile variaza in functie de cantitatea si concentratia.

ACCESORII​

Indicate pentru materiale sub 80 mm cu multă argilă. Consum redus de apă și îndepărtare emulsie argilă, clătire ușoară.

alimentare

Destinate pentru separarea grosieră a materialelor de dimensiuni mari care datorită dimensiunilor nu pot fi trimise la urmatoarea fază de prelucrare.

SPALARE AGREGATE

Sunt în special indicate pentru tratamentul preliminar de materiale agregate de dimensiuni mai mici de 80 mm, bogate în argiloide.