EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

Sortare

Ciururi Vibrante Inclinate

Sunt în special indicate pentru sortarea agregatelor permitând o eficientă clasificare dimensională. Pentru sortarea uscata sau dotate cu spălare. Sunt studiate şi realizate pentru utilizarea de site metalice, din cauciuc sau poliuretan cu intindere laterala sau sisteme modulare. Au dimensiuni de gabarit reduse, structuri mecanice robuste şi simple pentru a facilita operaţiunile de intreţinere.

Ciururi Vibrante de degrosare

Sunt în special indicate pentru degrosarea de material tout venant. Sunt studiate şi realizate prin utilizarea de bare , site şi tablă atât metalice cât şi din cauciuc. Au dimensiuni de gabarit reduse, structuri mecanice robuste şi simple pentru a facilita operaţiunile de întreţinere. Pot fi construite atât cu grup oscilant cu contragreutati cât şi cu motovibratoare.

Ciururi rotative

Sunt în special indicate pentru a efectua diferite selecţii de material agregat de dimensiuni medii şi mici. Sunt maşini robuste care dau randament ridicat pentru produse cernute cu un consum minim de energie electrică. Pot fi livrate la cerere cu cameră de spălare, permiţând obţinerea unei bune curătiri a materialului şi eventuala separare a materialului agregat de impurităţile uşoare.

Ciururi pentru reciclare deseuri

OMIG dispune de o gamă largă de ciururi rotative RSC care răspund nevoilor clienților care operează în cele mai variate sectoare. RSU, biomasă, compost, cenușă de la incineratoare, deșeuri de prelucrare a lemnului sunt doar câteva dintre materialele pe care mașinile produse în companie le pot selecta.