EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

Concasoare

Concasoare primare cu falci FP-P

Concasoare primare cu genunchieră simplă, cu fălci dinţate din otel manganos, reversibile sau nu, turnate dintr-o singură piesă, adecvate pentru concasare de material mediu-dur. Carcasa este demontabilă iar reglarea – pentru a compensa uzura fălcilor sau pentru a modifica dimensiunile produsului final – este efectuată prin intermediul unui cilindru hidraulic.

Concasoare granulatoare cu falci FP-G

Sunt în special indicate pentru transportul de materiale varsate în general. Caracteristicile principale care recomandă utilizarea acestui mijloc de transport sunt în principal economicitatea de exerciţiu, durata lungă şi întreţinerea minimă solicitată. Societatea OMIG este în măsură să realizeze benzi specifice în functie de utilizarea la care vor fi destinate, alegând de fiecare dată componetele cele mai adecvate cum de altfel şi tipul de structură portantă, garantând execuţii tehnice de avangardă.

Concasoare cu impact MPU

Sunt în special indicate atât pentru concasarea secundară după un concasor cu fălci cât şi pentru concasarea primară, cu condiţia ca materialul sa nu fie prea dur. La cerere maşina poate fi dotată cu piese turnate din aliaj special pentru concasarea de materiale foarte abrazive. în acest caz insă va fi nevoie sa reduceţi dimensiunile de alimentare.

Concasoare Reversibile Secundare MR – MRS

Sunt în special indicate pentru producţia de agregate cu procente ridicate de fineţe de forma poliedrică, datorită unui ridicat raport de reducţie. MR – MRS-L Maşini cu ciocane şi blindaje din aliaj special, adecvate pentru concasarea de materiale foarte abrazive.

Concasoare Reversibile Tertiare MRT

Sunt în special indicate pentru producţia de agregate cu procente mari de fineţe; combinând 4 tipuri de rotoare se pot obţine fie nisipuri fie pietrişuri fine chiar şi din materiale foarte abrazive.