EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

Instalatii

Statii de sortare si concasare agregate

Societatea OMIG. este specializată în proiectarea şi realizarea de statii de sortare si concasare agregate, de orice tip, livrate “la cheie”. La cerere se pot executa modificari si modernizari la statii existente.

Reciclare deseuri

Atenția mai mare și tot mai mare acordată mediului și reducerea consumului de materii prime a condus la proiectarea unor instalații de reciclare a deșeurilor cu valoare tehnologică ridicată și impact redus asupra mediului. Compania OMIG este capabilă să construiască instalații complete pentru reciclarea deșeurilor inerte de diferite feluri și punerea lor în valoare, cum ar fi:

  • moloz de la demolări de clădiri;
  • deșeuri de prelucrare a cărămizii;
  • zgura de la oțelării și turnătorii;
  • cenușă nearsa de la incineratoarele RSU;
  • sticla.

Grupuri semifixe pe sanie si mobile

Sunt proiectate pentru a satisface cele mai variate exigenţe din sectorul extractiv şi în special pentru reciclarea materialelor provenite din demolări , permiţând obţinerea de amestecuri concasate adecvate pentru a fi folosite ca şi strat de bază pentru drumuri rutiere şi umplutură pentru platforme în zone industriale. Sunt dotate la cerere cu o instalaţie autonomă de ridicare pentru operaţiunile de incărcare şi descărcare. Sunt transportabile pe trailer şi nu necesită autorizaţie speciale de transport.

Instalatii de tratare apei uzate

Instalaţii de tratare a apelor uzate rezultate din spălare agregate. Omig realizează instalaţii complete de limpezire a apelor şi deshidratarea nămoalelor în conformitate cu cele mai recente normative de protecţia mediului.

ECHIPAMENTE

AICI ESTE ECHIPAMENTUL NOSTRU

Iată care sunt cele mai recente proiecte ale noastre, descoperiți detaliile din portofoliu