EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

PIESE PENTRU STATII DE SORTARE SI CONCASARE​

Site metalice

Cu împletitură pătrată , dreptunghiulară, şi toată seria de site anticolmatante – Harpa. Site sunt realizate din oţel de arc sau inox şi pot fi livrate cu sau fără falţ de intindere.

Site din Tabla Perforata Antiuzura

De la HB 250 până la HB 500 de toate mărimile şi grosimile, cu perforare rotundă, pătrată, romboidală şi hexagonală. Pot fi livrate cu sau fără falţ de intindere.

Site din Tabla Perforata Cauciucata

De toate mărimile şi grosimile, cu perforare rotundă, pătrată, romboidală şi hexagonală. Pot fi livrate cu sau fără falţ de intindere.

Site din Poliuretan Modulare

Garantate pentru o excepţională rezistenţă la abraziune. Totae variante si siteme: B&B . WS85 . UNI-MODUL . SANDVIK . QKM-12 . QKM-4 . MTC-H . FLIP-FLOW & BINDER . SH . STEP

Site din Poliuretan cu Sistem de Intindere

Pot fi montate pe orice ciur cu sistem de întindere lateral sau longitudinal . Garantate de o excepţională rezistenţă la abraziune.

Site din Poliuretan Autoportante

Pentru vibrouscatoare de orice marca, produse cu butoniere de scurgere de la 0,2 mm obtinute prin turnare si injectare. La cerere pot fi livrate cu gauri de pindere sau sistem de imbucare.

Panouri pentru Vibrouscatoare

Pentru vibrouscatoare de orice marca, produse cu butoniere de scurgere de la 0,2 mm obtinute prin turnare si injectare. La cerere pot fi livrate cu gauri de pindere sau sistem de imbucare.

Accesorii pentru Ciururi

Profile (Chedere) din cauciuc pentru a proteja sitele în locul de contact cu suportul de metal al ciurului. Intinzatoare laterale din tabla. Bucse si suruburi speciale. Arcuri de orice dimensiune.

Diuze de spalare pentru Ciururi

Din Alama sau poliuretan.

Role pentru Benzi Transportoare

Role normale MPS si MPL.
Role de ghidaj.
Grupuri cu trei sau doua role.
Role spiralate metalice.
Role curatatoare.
Role de amortizare.
Suporti de sudat be benzi.

Stergatoare Benzi

Stergatoare din poliuretan si cauciuc.

Reductoare motovibratoare Rulmenti Lagare

Cupe pentru Recuperatoare de nisip

Din tabla sau Poliuretan.