EMAIL

office@omig.ro

NUMARUL DE TELEFON

+40 722 699 308

Recuperare Nisip

Grupuri Ciclonare Nisip

Acestea sunt grupuri de recuperare nisip cu hidrociclon, sistem format dintr-un rezervor de recepție pentru nisip si apă tulbure, o pompă de lansare , un hidrociclon pentru concentrarea nisipului și un vibrouscator pentru drenaj și uscare. Dimensiunile diferitelor componente variază în funcție de cantitatea și concentrația suspensiilor. Aceste masini au capacitatea de recuperare particule extrem de mici a nisipului pana la 65 de microni si o excelenta evacuare de parte levigabila prezenta in nisip

Masini de recuperat nisip cu cupe

Mașinile noastre de recuperare nisip cu cupe au un design simplu, dar solid și sunt utilizate dupa mașinile de sortat cu spălare. Configurația particulară a cupelor noastre înseamnă că pierderea de parte fina este este extrem de limitată, crescând astfel calitatea nisipurilor. Consumul electric redus combinat cu o eficienta ridicata fac din aceste utilaje o solutie economica si eficienta in recuperarii nisipului.

Vibrouscatoare

Sunt în special indicate pentru drenarea nisipului sau pentru separarea de impurităţi uşoare cum ar fi hârtie, lemn şi plastic recuperate din apele de spălare a agregatelor, permitând reciclarea şi evitând în acelasi timp posibile ocluzii ale pompelor şi a instalaţiei hidrice în general.